A Játssz-Ma! csapata egy családi vállalkozás. Célunk a társasjátékozás, valamint úgy általában a játék örömének megélése és „átadása”. Mai rohanó világunkban nagyon kevesen szakítanak időt  arra, hogy a család, a barátok valóban együtt szórakozzanak, tartalmasan töltsék az idejüket télen-nyáron, ezért hoztuk létre a mi kis üzletünket. Bízunk abban, hogy nálunk mindenki jól érzi majd magát és szívesen tér be újra hozzánk!

a csapat

Csapatunk tagjai

Timi – „A főni”

Kezében az irányítás, szervezésben élen jár. Számtalan dologban jeles, tekintélye erőteljes. A csapat motorja, de aki ismeri tudja, a mondat eleje mindig: „NA…”

Zoli – „A megvalósító”

Eredeti szakmáját tekintve pékmester, de Ő az igazi „ezermester”.  A többiek kitalálják, Ő teljesíti. Humora egyedi és nem szokványos, néha nem túl barátságos. Ha kérdezik neve MESTER, ezt ne felejtsd el!

Beni – „A csapat esze”

Bármilyen logikai feladatról legyen szó, bármely játék szabályáról, fordulj hozzá bizalommal! Mindenre emlékszik, mindent megold! De jól vigyázz: ne kérdezz sokszor, mert nem jársz jól!

Márk – „A segítő”

Bármilyen nyűggel, bajjal bátran keresd, Ő az, aki készséggel segítségedre lesz! Széleskörű érdeklődése sok témában partnered lehet. Hobbija sokrétű, kitartása azonban tiszavirág életű. 

Dia – „A Törpilla”

Mindig vidám, rossz kedv ellen jó orvosság. Kedves, rendes, senkinek sem ellenszenves. Hiába tündéri természete, a polc teteje nem partnere.