A szoba leírása:

A Capitólium bukása utáni években béke honol a birodalomban. A demokrácia jegyében a körzetek lakói szabadon kereskednek egymással, a gazdaság fellendült.

A rend és a demokrácia fenntartására megalakult a „Béke Tanács”, melynek tagjai a 12 körzet egy-egy képviselője. A tanács munkáját egy titkos társaság segíti, a  „Poszáta Rend”, akik eddig sikerrel akadályoztak meg minden támadást az új rendszer ellen. Most azonban segítségre van szükségük, ugyanis  régóta dolgoznak azon, hogy egy  összehangolt merényletet megakadályozzanak. Hat összeesküvőt már sikerült elfogni, akik kihallgatásuk során bevallották, hogy szabadon lévő társaik hamarosan véghez is viszik a tervezett akciót. Rátok hárul a feladat, hogy leleplezzétek a szabadlábon lévő árulókat és megtaláljátok a hiányzó bizonyítékot, egy mikrofilmet, amely tartalmazza a részletes tervet. Küldetésetek a Capitólium egyik titkos szobájából indul, ahonnan egy különleges „Portál” segítségével visszatérhettek a 13. körzetbe, ahová a nyomok vezetnek.  De vigyázzatok! Az idő rövid! Csupán csak 60 perc áll rendelkezésetekre mielőtt a bizonyítékok megsemmisülnek!

Főként elektromos és mágnes zárakkal működő pálya.

idő: 60 perc
nehézség: 8/10
játékosok: 2 – 5
 
Ár:
2 személy: 3500 Ft/fő
3 személy: 3200 Ft/fő
4 személy felett: 3000 Ft/fő
 
 

Foglalás

Kérjük jelöld be az alábbi táblázatban, a neked megfelelő időpontot szabadulószobánkba. Ha van érvényes kedvezményes kuponod bármely általunk üzemeltetett szobánkba, kérjük jelezd üzenetedben.

    *A mező kitöltése kötelező.